Selecteer een pagina

FAQ

Ik heb net online gesolliciteerd. Is mijn kandidatuur goed toegekomen?

Super dat je voor Fnac Vanden Borre wil werken! In je mailbox vind je normaal gezien een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check zeker je spamfolder.

Ik heb een voorkeur voor één van beide merken. Kan ik kiezen of ik werk voor Fnac of Vanden Borre?

Tuurlijk. Als je ons verkoopteam wil komen versterken, dan is dat sowieso voor één van onze beide sterke merken. Solliciteer je voor een ondersteunende functie (IT, Finance, HR, Aankoop, …)? Dan werk je waarschijnlijk voor Fnac én Vanden Borre.

Is het mogelijk om internationaal door te groeien bij Fnac Vanden Borre?

Fnac Vanden Borre maakt deel uit van de Franse groep Fnac Darty, een dynamische en groeiende groep met heel wat potentieel. Als je dus ambitie en zin hebt om nieuwe internationale horizonten op te zoeken, dan ligt de weg voor je open.

Kan ik starten bij Fnac en nadien switchen naar Vanden Borre of vice versa?

Dat kan. Meer zelfs: wij juichen interne mobiliteit tussen onze beide merken toe, want daar worden we alleen beter en sterker van. Wil je dus overschakelen van Vanden Borre naar Fnac? Van een job in de winkel naar onze hoofdzetel? Of omgekeerd? Laat het zeker weten, want het allerbelangrijkste is dat jij tevreden bent met je job.

Aan welke selectieprocedure mag ik me verwachten als sollicitant?

Meestal werken we in 5 stappen. We willen immers zeker zijn dat jij een perfecte match bent voor Fnac Vanden Borre. En omgekeerd natuurlijk!

Stap 1 – Stel je kandidaat voor een specifieke job via ons online sollicitatieformulier. Voeg een overtuigende motivatiebrief en volledig cv toe, zo scoor je meteen punten.

Stap 2 – Was je eerste indruk overtuigend? Dan nodigt HR je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo ontdek je in detail wat de job precies inhoudt en of het wel echt klikt.

Stap 3 – Was het gesprek een succes voor jou én voor ons? Dan is het tijd om je toekomstige leidinggevende te ontmoeten. We voorzien ook een persoonlijkheids- en/of redeneertest, praktische proef of assessment (afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert).

Stap 4 – Als de vorige stappen allemaal positief uitvielen, mag je een contractvoorstel verwachten.

Stap 5 – Zie je dat voorstel zitten? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega!

Geen enkele vacature past écht bij mij. En toch wil ik voor Fnac Vanden Borre werken. Kan ik spontaan solliciteren?

Jazeker, stuur ons gerust je cv door en zet je talenten in de kijker. Als er een functie opduikt die wél bij jou past, dan nemen we contact op. Tip voor in de tussentijd: raadpleeg regelmatig ons joboverzicht, want er komen steeds nieuwe vacatures bij.

Ik zoek een leerrijke stage. Kan ik hiervoor terecht bij Fnac Vanden Borre?

Ik ben student en zoek een leuke job. Kan ik aan de slag bij Fnac Vanden Borre?

Ja. Zowel tijdens de grote vakantie als op zaterdagen en doorheen het jaar kan je werkervaring komen opdoen bij Fnac Vanden Borre. Stel je kandidaat voor een studentenjob en wij checken of er een match is!