Selecteer een pagina

Fnac Vanden Borre: 2 ketens, 1 sterke groep

Sinds juli 2016 maken Fnac en Vanden Borre deel uit van dezelfde groep, het Franse Fnac Darty. Zo werden beide winkelketens in één klap bondgenoten die achter de schermen samenwerken onder de naam Fnac Vanden Borre. Elk merk blijft wel afzonderlijk actief op de Belgische markt, maar met eenzelfde doel voor ogen: ‘Slimme keuzes, daar gaan we voor’.

Onze missie: ‘Slimme keuzes, daar gaan we voor’

Technologie verandert continu en razendsnel. Consumenten hechten steeds meer belang aan kwaliteit. En ze zijn terecht bekommerd om duurzaamheid, want er staat heel wat op het spel voor onze planeet. Dat maakt het voor hen niet makkelijker om te winkelen. En nét daarin wil Fnac Vanden Borre het verschil maken: wij informeren en begeleiden onze klanten om doordachte keuzes te maken in een zee van mogelijkheden. Daar wint iedereen bij!

Fnac Darty – een glimp van ons moederbedrijf

Fnac Darty is één van de grootste verdelers van huishoudelektro, culturele en technische producten in Europa. Wereldwijd is onze groep actief met 780 winkels en 25.000 medewerkers. Goed voor een omzet van 7,5 miljard euro én het allerbelangrijkste: 35 miljoen klanten.

Fnac Darty – een glimp van ons moederbedrijf

Fnac Darty is één van de grootste verdelers van huishoudelektro, culturele en technische producten in Europa. Wereldwijd is de retailgigant actief met 780 winkels en 25.000 medewerkers. Goed voor een omzet van 7,5 miljard euro én het allerbelangrijkste: 35 miljoen klanten.

Volg je nieuwsgierigheid

place to be om boeken, cd’s, dvd’s, software en elektronica te ontdekken? Fnac natuurlijk. In 1981 openden we onze eerste winkel in België. Sindsdien staat ons team paraat om klanten te laten kennismaken met de nieuwste technologische trends en inspirerende producten. Klaar om je passie te delen met onze klanten en hun nieuwsgierigheid te prikkelen? Dan pas jij helemaal bij ons.

Fnac in de spotlights

winkels die je nieuwsgierigheid prikkelen

winkelbezoekers per jaar

Fnac-leden

Groei met ons mee in alle vertrouwen

Vanden Borre is al tientallen jaren toonaangevend op de Belgische markt. Klanten op zoek naar audio, tv, multimedia en huishoudelektro wéten gewoon dat ze bij ons de allerbeste service krijgen. Wil je aan de slag bij een stabiele werkgever die je de nodige kansen en ruimte biedt om te groeien? Wij helpen je graag een handje.

Vanden Borre in de spotlights

winkels in alle vertrouwen

winkelbezoekers per jaar

websitebezoekers per jaar

Benieuwd naar al onze troeven?